Zwem-ABC

Zwem-ABC

In Aquacentrum Malkander kun je met jouw kind terecht voor het Nationale Zwem-ABC. Hierdoor haalt jouw kind het enige echte Zwem-ABC.

De gemiddelde duur van de reguliere zwemlessen voor diploma A is 14 maanden. Dit is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, motoriek, durf en fysieke mogelijkheden. Voor diploma B en C staat gemiddeld 3 tot 5 maanden. Regelmatig zwemmen met jouw kind draagt vaak bij aan een sneller opleidingstraject.

Naast de reguliere zwemlessen biedt de zwemschool ook snelcursussen aan in Aquacentrum Malkander, die inhoudelijk gelijk zijn beide resulteert in het behalen van diploma A en B. Neem voor meer informatie over de snelcursussen contact op via: zwemschoolmalkander@accres.nl.

De Zwemschool van Accres stimuleert, als erkend en gecertificeerd aanbieder van het Nationale Zwem-ABC, het gehele zwemprogramma.

Kinderen die ergens anders zwemervaring hebben opgedaan, kunnen getoetst worden om het huidige zwemniveau te bepalen. Dit kan mogelijke plaatsing op de wachtlijst voorkomen.