Zomervakantie Zwemtijden 2021

In onderstaande schema staan de  zwemlestijden voor de aankomende zomervakantie. In deze vakantie worden de lestijden verplaatst naar de ochtend, zo is de rest van de dag vrij om lekker vakantie te vieren.

Het vakantie rooster staat pas met de ochtend tijden in het leerlingvolgsysteem als de vakantie daadwerkelijk begint. In de bouwvakweken zijn er geen lessen en deze kunnen dus ook niet worden afgemeld of ingehaald. Met de automatische incasso is rekening gehouden met 4 weken vakantie per jaar waarvan 3 weken zomervakantie en 1 week kerstvakantie. Er vind dan ook geen restitutie plaats.

Regulierweek 2812 t/m 18 juliregulier (gewone tijd) zwemles
Zomervakantieweek 2919 t/m 25 julizwemles verplaatst naar de ochtend
Zomervakantieweek 3026 juli t/m 1 augustuszwemles verplaatst naar de ochtend
Bouwvakweek 312 t/m 8 augustusgeen zwemles
Bouwvakweek 329 t/m 15 augustusgeen zwemles
Bouwvakweek 3316 t/m 22 augustusgeen zwemles
Zomervakantieweek 3423 t/m 29 augustuszwemles verplaatst naar de ochtend
Regulierweek 3530aug. t/m 5 septemberregulier (gewone tijd) zwemles

Hier kunt u alle lestijden per groep vinden. Let goed op de aangegeven tijdsblokken. Afmelden en/of inhalen blijft mogelijk via het leerlingvolgsysteem (m.u.v. de bouwvakvakantie).

Op dit moment is er meer wisseling van docenten, wij vragen hiervoor iedereen zijn begrip! Voor vragen, op- of aanmerkingen kun je mailen naar zwemschoolmalkander@accres.nl. Antwoord op je e-mail kan enige tijd in beslag nemen.

Namens zwemteam Malkander alvast een hele zomervakantie!!