Leerlingenvolgsysteem

Het leerlingvolgsysteem is ontwikkeld om (samen met uw kind) de voortgang van uw kind tijdens de zwemlessen te bekijken en volgen. Middels figuurtjes wordt weergegeven waar uw kind goed op scoort en waar nog aan gewerkt moet worden. Op deze manier is getracht het leerlingvolgsysteem voor iedereen inzichtelijk te maken.

Het leerlingvolgsysteem biedt u de mogelijkheid de vorderingen van uw kind(eren) te bekijken en volgen. Ook voor uw kind(eren) is het systeem geschikt. Middels figuurtjes geven wij aan waar uw kind(eren) goed op scoort en waar hij/ zij nog aan moet(en) werken. Op deze manier hebben wij getracht het leerlingvolgsysteem voor iedereen inzichtelijk te maken. Onder “Mijn profiel” kunt u uw gegevens aanpassen. Wij willen u er echter op wijzen dat dit invloed kan hebben op de gegevens van uw kind(eren) in ons systeem. Het wijzigen van het wachtwoord is geen probleem. Met de knop “Afmelden” verlaat u het programma.

Het leerlingenvolgsysteem voor de zwemschool heeft een update gehad en zit vanaf nu in een nieuw jasje. Het inlogscherm en de lesresultaten worden op een andere manier weergegeven, maar de inhoud is hetzelfde.
Als u nu naar het leerlingenvolgsysteem gaat komt bij de vernieuwde versie terecht. Aan de rechterkant kunt u gewoon inloggen met uw oude gegevens. Onder het tabblad 'lesresultaten' kunt de ontwikkelingen van uw kind volgen.

Direct naar het leerlingenvolgsysteem