Zwemles in Apeldoorn bij onze zwemschool

​​Plezier in zwemles in Apeldoorn

Niets is belangrijker dan uw kind. Zwemles zorgt er voor dat uw kind veilig leert zwemmen. Maar wij zijn van mening dat zwemles ook leuk moet zijn! Daarom introduceert Malkander nu o.a. het bommetjes- en glijbaandiploma, want wat is er nu leuker dan spelen in het water? Plezier in de les draagt ook bij aan de kwaliteit. Daarnaast ontvangt uw kind een GRATIS abonnement voor Openluchtbad Boschbad!

U kunt uw kind inschrijven bij de receptie van Aquacentrum Malkander. Onze collega's helpen u graag verder!

LET OP: U kunt uw kind al inschrijven vanaf 3 jaar, kinderen kunnen starten vanaf 4½ jaar.

ZwemABC

In Aquacentrum Malkander kunt u met uw kind terecht voor het Nationale Zwem-ABC. De gemiddelde duur van de reguliere zwemlessen voor diploma A is 10 tot 14 maanden. Dit is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, motoriek, durf en fysieke mogelijkheden. Voor diploma B en C staat gemiddeld 3 tot 5 maanden. Regelmatig zwemmen met uw kind draagt vaak bij aan een snellere opleidingstraject.

Naast de reguliere zwemlessen biedt de zwemschool ook snelcursussen aan in Aquacentrum Malkander. Neem voor meer informatie over de snelcursussen contact op via: zwemschoolmalkander@accres.nl.

Inhoudelijk is de snelcursussen gelijk en resulteert het beide in het behalen van diploma A en B. De Zwemschool van Accres stimuleert, als erkend en gecertificeerd aanbieder van het Nationale Zwem-ABC, het gehele zwemprogramma.

Lesgroepen

Kinderen van 4,5 tot en met 12 jaar kunnen zwemles in Apeldoorn volgen aan de zwemschool. Een les duurt 45 minuten. Uw kind begint in groep “Licht blauw”, een groep bestaande uit maximaal acht kinderen. In hogere zwemniveaus kan het aantal oplopen tot maximaal twaalf kinderen. Door de lesgroepen niet te groot te maken kan de zweminstructeur ieder kind de persoonlijke aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Via het leerlingvolgsysteem wordt de voortgang van uw kind inzichtelijk gemaakt.

Kinderen die ergens anders zwemervaring hebben opgedaan, kunnen getoetst worden om het huidige zwemniveau te bepalen. Dit kan mogelijke plaatsing op de wachtlijst voorkomen.

Extra oefenen naast de zwemles in Apeldoorn

U kunt tijdens oefenuren terecht bij Aquacentrum Malkander waar u kunt oefenen met bijvoorbeeld het zwemmen door het gat, onderwater zwemmen en de zwemslagen. Tijdens deze uren zijn zweminstructeurs aanwezig waar u uw vragen aan kunt stellen en u begeleidt tijdens de oefeningen.

Tijden om te oefenen:

  • Aquacentrum Malkander: zondag van 10.00 tot 11.00 uur

Na inschrijving kan uw kind, op vertoon van de Accrespas én onder begeleiding van een betalende ouder, onbeperkt gratis zwemmen en oefenen bij Aquacentrum Malkander.

Algemene voorwaarden Zwemschool

Bekijk hier de algemene voorwaarden zwemlessen.

Subsidieregeling

U kunt een vergoeding krijgen voor de zwemlessen voor diploma A van uw kind(eren) in de leeftijd van 4,5 jaar tot 18 jaar. Kijk op de website van de gemeente Apeldoorn voor meer informatie hierover.