Zwempas

Betalingen Zwempas tijdens corona

Als zwempashouder is er een gemiste periode, waar zwemmen niet mogelijk was en er wel betaald werd. Er is daarom nu een tegoed van 8 weken. Op 1 april is de laatste incasso geweest. Om de periode waar wel voor is betaald maar er niet gezwommen kon worden te compenseren, incasseren wij het maandbedrag pas weer vanaf augustus (25 juli incassodatum). Verder is het met de Zwempas ook mogelijk om te zwemmen in het Boschbad, open vanaf 1 juli.

 

//

Vind je het fijn regelmatig te zwemmen en wil je liever niet gebonden zijn aan één locatie? Dan is de Accres Zwempas iets voor jou! Met dit maandabonnement kun je zo vaak je wilt in Aquacentrum Malkander en in de zomer bij het openluchtbad Boschbad recreatief zwemmen en banenzwemmen.

Ter indicatie: het abonnement kost slechts € 25,50 per maand voor alle leeftijden en is uitsluitend beschikbaar op basis van een maandelijks tarief en incasso.

Het maandabonnement houdt in:

  • Recreatief zwemmen
  • Banenzwemmen
  • Aquasporten
  • Wellness
  • Toegang Boschbad

Na de eerste vier maanden, is de Zwempas per maand opzegbaar.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de Zwempas? Bezoek of bel Aquacentrum Malkander en vraag naar informatie over en mogelijkheden van de Accres Zwempas.