Activiteiten

Discozwemmen 

Altijd al een keer in het donker met gekleurde lichten willen zwemmen? Dat kan bij Aqaucentrum Malkander in Apeldoorn. Wij organiseren daarom speciaal het discozwemmen. Onder het genot van muziek en kleurrijke lichten kun je genieten van een heerlijke en bijzondere zwemervaring.

Tijdens het discozwemmen is Aquacentrum Malkander alleen toegankelijk voor de jeugd t/m 15 jaar met minimaal zwemdiploma A. Als wij twijfelen over je leeftijd vragen we om legitimatie bij de toegangscontrole of bij de voorverkoop. Koop je ticket aan de kassa of online via de webshop.

 


Familiezwemmen

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is iedere zondagochtend het recreatiebad en het wedstrijdbad gereserveerd voor gezinszwemmen. Voor jeugd jonger dan 18 jaar is het op deze tijden niet toegestaan zonder begeleiding te zwemmen. Hierdoor ontstaat er meer rust in het zwembad en kunt u volop genieten met uw gezin.

 


Vakantiepret

In de vakanties is het bij ons echt pret! En zijn er extra activiteiten in het recreatiebad te doen, wat te denken van een matten- of glijbanenrace?

 


Vrouwenzwemmen

Iedere donderdagmiddag van 13.15 tot 14.15 uur is het wedstrijdbad gereserveerd voor dames. Tijdens dit uur zijn alleen vrouwen in het bad toegestaan.