Zwemaanbod

Door onze diverse baden en mogelijkheden heeft Aquacentrum Malkander een zwemaanbod voor jong en oud.

Voor de recreatieve zwemmer zijn er ruime openingstijden om op elk moment van de dag een duik te kunnen nemen. De kinderen vermaken zich op woensdagmiddag en in het weekend in het recreatiebad. Na al dat zwemmen en spelen is een ijsje na afloop wel erg lekker!

Graag fit en in beweging blijven, maar wel het eigen tempo bepalen? Dan is banenzwemmen een uitkomst. Ons wedstrijdbad biedt de mogelijkheid om aan uw conditie te werken. Liever een graadje warmer banenzwemmen? Dat kan ook in een gedeelte van het recreatiebad.

Voor ouder en kind zijn er activiteiten die met de leeftijd van uw kind meegroeien. Zo kan u al vanaf dat u kindje een paar maanden oud is naar Baby/Peuter/Kleuter zwemmen komen, dit wordt aangeboden tot 4 jaar. Uw kind zwemt dan zo door naar de zwemles, met de goede basis die is gelegd bij het Baby/Peuter/Kleuter zwemmen is dat A-diploma zo behaald.

Heeft u medische klachten, maar is het wel belangrijk om in beweging te blijven? Wij bieden diverse AquaSporten en activiteiten aan, volledig aangepast op uw kunnen.

Voor zwemmen en ontspanning kan ik terecht bij Aquacentrum Malkander, heerlijk!

Mariƫl van het Zand