Corona

Laatste update pagina: 19-11-2020, 13:30 uur

Beperkt aantal plekken en storingen

De activiteiten die wij aanbieden moeten vooraf online gereserveerd worden, dat is één van de coronamaatregelen waar wij ons aan moeten houden zodat het zwembad open mag zijn. We hebben hiervoor onze webshop ingericht, waar de tickets gereserveerd kunnen worden. Voor elke activiteit geldt een beperkt aantal deelnemers, omdat wij de 1,5 meter afstand moeten waarborgen en we een maximum aantal personen in onze accommodatie mogen toelaten. Er zijn veel personen die graag een zwembezoek/-activiteit bij ons willen reserveren en een plekje willen bemachtigen. Deze grote vraag zorgt regelmatig voor een overbelasting van de webshop, hierdoor wordt het systeem erg traag en hebben we te maken met storingen. We vinden dit erg vervelend en we begrijpen de frustraties hierover. Momenteel zijn we druk bezig om dit te verbeteren, zodat het reserveren van een ticket minder gedoe oplevert en we iedereen de mogelijkheid kunnen bieden te zwemmen. We zijn erg blij met onze vaste bezoekers en zwempashouders die betrokken zijn bij ons zwembad en graag vaak een bezoek aan ons willen brengen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het snel weer naar tevredenheid gaat, met inachtneming van de coronamaatregelen om een zwembezoek veilig en verantwoord te laten verlopen. We hopen dat de zwempashouders het abonnement aanhouden, maar willen graag ook nog kort de verschillende tarieven onder de aandacht brengen. Zo kan je zelf bepalen welke betalingsvorm het beste past in deze onzekere periode.

Tarieven / betalingsvormen:

  • Zwempas is een abonnement en kost € 25,50 per maand voor onbeperkt zwemmen.
  • Meerbadenkaart kost € 55,25 voor 11x zwemmen. Deze wordt per bezoek afgewaardeerd.
  • Een los ticket kost € 6,50

Activiteit reserveren

Wij zijn vanaf 19 november weer open! Elke woensdagavond 20.00 uur komen de tickets weer in de webshop voor de volgende week.

Zwemles

De zwemlessen worden vanaf donderdag 19 november weer hervat! De zwemlesouders ontvangen woensdag 18 november meer informatie over de start van de zwemlessen.

Compensatie maandabonnement

Voor maandabonnementhouders geldt dat de twee weken dat wij gesloten zijn gecompenseerd worden bij de volgende incasso. Dit betekent dat bij de incasso op 25 of 26 november voor de maand december 50% van het bedrag wordt betaald.