Contact

In overleg met de gemeente Apeldoorn is besloten dat het zwembad eerst alleen beschikbaar wordt gesteld voor zwemlessen en zwemverenigingen, vanaf maandag 18 mei. Alle andere zwemactiviteiten worden later opgestart. Dit kan alleen als de cijfers vanuit RIVM dit toelaten en de opstart met zwemlessen gaat zoals gewenst. Als de opstart met deze activiteiten goed gaat, is de volgende stap het inplannen van banenzwemmen. Dit zal dan op reservering gaan, omdat wij rekening moeten houden met maximale aantallen. In eerste instantie zijn hiervoor dan ook maar een beperkt aantal tijdsblokken beschikbaar. Als het banenzwemmen wordt opgestart communiceren wij dit via onze social media en deze webpagina. Het recreatief zwemmen zal voorlopig nog niet plaatsvinden en een mogelijke datum hiervoor is ook nog niet bekend. Hiervoor geldt ook: houd onze social media en site in de gaten.

Aquacentrum Malkander

  • Dubbelbeek 56
  • 7333 NJ Apeldoorn
  • T (055) 533 32 17
  • malkander@accres.nl

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren of vergeten? Neem dan contact op met onze receptie via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. Wij bewaren gevonden voorwerpen maximaal 2 weken. 

Verbetersuggesties

Wij horen het graag als wij iets kunnen verbeteren. Heb je verbetersuggesties? Vul dan dit formulier in. Aquacentrum Malkander is een onderdeel van Accres. Via accres.nl worden de verbetersuggesties afgehandeld.

Vragen? Neem contact met ons op

Onze beoordelingen