FloatFit

FLOATFIT

De nieuwste hype uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les, waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is Floatfit® de les voor jou!

Aquabase

Bij Floatfit® wordt lesgegeven op een drijvende mat: de Aquabase. Op deze mat in beweging voer je oefeningen uit, terwijl je continu bezig bent je balans te houden. De bewegingen van de Aquabase op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Training

Floatfit® is een High intensity interval training en wordt gegeven in lessen van een half uur waarvan je zult zien dat die behoorlijk intensief zijn. Er is per les 45 minuten ingeroosterd voor de training inclusief voorbereiding van de Aquabase.

Kleding

Tijdens floatfit® mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen – net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en daarmee niet te zwaar wordt. Aangeraden wordt een 3/4 broek ter bescherming van je knieën maar is niet verplicht. Schoenen zijn niet nodig.

Tarief

Aan een trainingsles doen maximaal 8 deelnemers mee. Er geldt geen extra toeslag voor deelname. Een entreeticket of zwempas is voldoende.

Reserveren 

Reserveren voor FloatFit is vanaf heden niet meer mogelijk. Vanaf 1 uur voorafgaand aan de les is het mogelijk een bandje op te halen bij de receptie van Malkander.

VOL = VOL (maximaal 10 (wedstrijdbad) of 8 (recreatiebad) deelnemers per les)