AquaSlank

In samenwerking met diëtistenpraktijk Rosella Berghuis organiseert Malkander tweemaal per jaar een speciaal lesprogramma voor mensen die kampen met overgewicht. Door middel van intensieve begeleiding van diëtiste en sportinstructeurs is er een laagdrempelig programma samengesteld waarbij plezier, voeding en bewegen centraal staan.
AquaSlank wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en behoefte. Door te sporten in het water kun je bewegen zonder de gewrichten extreem te belasten. De intensiviteit van de workout kan zelf worden bepaald. Het sporten in het water is verfrissend en zorgt voor een gezonde weerstand.

Startdata

De nieuwe cursussen starten 2 en 7 september 2022. 

  • woensdagavond  7 september van 20.30 tot 21.15 uur  (VOL)
  • vrijdagochtend     2 september van 11.00 tot 11.45 uur

Programma

De AquaSlank cursus bestaat uit een cyclus van tien weken met de volgende onderdelen:

  • Onbeperkt 3 maanden sporten
  • Een online bijeenkomst (te volgen waar en wanneer het jou uitkomt)
  • Eén intakegesprek voor voedingsadvies en daarnaast nog twee vervolggesprekken verdeeld over de tien weken

AquaSporten

Eenmaal per week neem je met de Aquaslankgroep deel aan een selectie van AquaSport. Daarnaast heb je de keuze om zelfstandig te sporten bij een Aquasport naar keuze. Wanneer je 20 minuten banen zwemt (AquaSwim) telt dat ook als sportactiviteit

Voedingsadvies

Gezonde voeding en voldoende beweging staan centraal bij AquaSlank. Er wordt geanalyseerd hoe jouw huidige voedingspatroon is en hoe dat eventueel verbeterd kan worden. Samen met jou wordt er een persoonlijk voedingsadvies gemaakt waar u tijdens AquaSlank mee aan de slag gaat.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er niet alleen gekeken naar het huidige eetpatroon, maar ook naar het eventuele dieetverleden, medicijngebruik en het huidige beweegpatroon. Op basis hiervan wordt er een advies gegeven. Bij het intakegesprek word je gewogen. Aan het eind van de tien weken word je nogmaals gewogen om te beoordelen hoe groot het effect is geweest van AquaSlank. Samen gaan wij er alles aan doen om jouw leef- en eetpatroon te optimaliseren, waardoor jij je vitaler en levenslustiger voelt.

Vergoeding zorgverzekering

TIP: in veel gevallen kun je de kosten voor deze cursus declareren bij jouw zorgverzekering.

Doe mee!

Kosten voor tien weken het AquaSlank programma zijn € 178,00 (€ 100,00 diëtistenpraktijk en 3 x een maandkaart van € 26,00). 

Woensdag20.30 - 21.15 uur  (VOL)
Vrijdag11.00 - 11.45 uur