Kinderfeestjes

Kom voor de meest uitdagende en superleuke kinderfeestjes naar Malkander! Kies uit één van de gethematiseerde feestjes en beleef gegarandeerd spetterplezier.

Zwemspektakel

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag vrij zwemmen en spelen in het recreatiebad van Aquacentrum Malkander. Het aantal vriendjes en leeftijd maakt niet uit, als iedereen maar een zwemdiploma heeft. Ben je uitgezwommen? Geniet dan van frietjes met mayonaise, een spies met daarop een mini frikandel, mini kaassoufflé en een kipnugget, onbeperkt ranja en voordat je naar huis gaat nog een waterijsje. 

Wanneer
Voor het kinderfeestje Zwemspektakel kun je iedere dag terecht bij Aquacentrum Malkander.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 10,50 per persoon waarbij er minimaal twee personen moeten zijn.

 


 

Lifeguard

Wat moet je doen als je een echte lifeguard bent? Ontdek het tijdens dit leerzame kinderfeestje! Een echte lifeguard van Malkander neemt jouw en jouw vrienden en vriendinnen mee op avontuur. Hij of zij leert jouw allerlei technieken om mensen in nood te redden. Daar krijg je wel trek van! Stil deze trek met een frietbucket met mayonaise, een spies met daarop een mini frikandel, mini kaassoufflé en een kipnugget , onbeperkt ranja en voor je naar huis gaat nog een waterijsje.

Wanneer
Het Lifeguard feestje is te vieren op woensdag- en vrijdagmiddag.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 14,50 per persoon met minimaal 5 personen.

Let op: minimaal 1 week van tevoren reserveren.


 

Kinderen niet in het bezit van zwemdiploma?

 

Voor het zwemmen met kinderen geldt dat er op één begeleider maximaal twee kinderen zonder diploma kunnen komen zwemmen.

Boek een kinderfeestje!

Vul onderstaand formulier in of bel de receptie op 055 - 533 32 17 en vraag naar de mogelijkheden.  
 


Vul hier de gewenste datum voor het feestje in. Let op: pas na bevestiging van één van onze medewerkers is deze datum geboekt.