Kinderfeestjes

Kom voor de meest uitdagende en superleuke kinderfeestjes naar Malkander! Kies uit één van de gethematiseerde feestjes en beleef gegarandeerd spetterplezier.

Zwemspektakel

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag vrij zwemmen en spelen in het recreatiebad van Aquacentrum Malkander. Het aantal vriendjes en leeftijd maakt niet uit, als iedereen maar een zwemdiploma heeft. Je wordt ontvangen met ranja en een muffin. Ben je uitgezwommen? Geniet dan van frietjes met mayonaise, een spies met daarop een mini frikandel, mini kaassoufflé en een kipnugget en een slushpuppy.

Wanneer
Voor het kinderfeestje Zwemspektakel kun je iedere dag terecht bij Aquacentrum Malkander.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 9,95 per persoon waarbij er minimaal twee personen moeten zijn.


VIP Discozwemmen

Voel je VIP tijdens het kinderfeestje VIP Discozwemmen! Kom swingen op de hippe beats afgewisseld met vrij zwemmen. Krijg zelfs een moment lang (5 min) exclusieve toegang tot de glijbaan, alleen voor jouw groep! VIP Discozwemmen is voor jeugd t/m 15 jaar. Er geldt geen minimumleeftijd, maar een zwemdiploma is wel verplicht. Je wordt feestelijk ontvangen met een cocktail. Stil je trek met frietjes met mayonaise, een spies met daarop een mini frikandel, mini kaassoufflé en een kipnugget en een slushpuppy!

Wanneer
VIP Discozwemmen is alleen mogelijk op de laatste vrijdagavond van de maand. (Met uitzondering van juli en augustus).

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 13,50 per persoon met minimaal 5 personen.


Lifeguard

Wat moet je doen als je een echte lifeguard bent? Ontdek het tijdens dit leerzame kinderfeestje! Een echte lifeguard van Malkander neemt jouw en jouw vrienden en vriendinnen mee op avontuur. Hij of zij leert jouw allerlei technieken om mensen in nood te redden. Daar krijg je wel trek van! Stil deze trek met een frietbucket met mayonaise, een spies met daarop een mini frikandel, mini kaassoufflé en een kipnugget en ranja.

Wanneer
Het Lifeguard feestje is te vieren op woensdag- en vrijdagmiddag.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 13,50 per persoon met minimaal 5 personen.

Let op: minimaal 1 week van tevoren reserveren.


 

Kinderen niet in het bezit van zwemdiploma?

 

Voor het zwemmen met kinderen geldt dat er op één begeleider maximaal twee kinderen zonder diploma kunnen komen zwemmen.

Boek een kinderfeestje!

Stuur een email naar malkander@accres.nl of bel de receptie op 055 - 533 32 17 en vraag naar de mogelijkheden.