Horeca

Geniet voor, tijdens of na het zwemmen van een heerlijke kop koffie van vers gemalen bonen in onze gezellige horecagelegenheid. En eventueel een lekkere muffin of appelflap erbij voor nieuwe energie om weer verder te zwemmen. Tussen de middag zin in een knapperige tosti, broodje gezond of frietjes voor de kids? Dat kan! En als heerlijk toetje; een softijsje.

Vakantiedeals

Tijdens de schoolvakanties gelden de volgende horeca-acties:

Combideal

Voor een klein prijsje zwemmen en smullen! Dat doe je met de Combiticket. Voor slechts € 9,50 geniet jij van een dag lang plonzen, een frietje met saus, een kroket of frikandel en een slushpuppy. Verkrijgbaar aan de kassa van Malkander.

Vakantiedeal

Ben jij in het bezit van een zwempas? Profiteer dan van de voordelige Vakantiedeal: een frietje met saus, een kroket, frikandel of kaassoufflé en een slushpuppy, samen voor maar € 4,95.

Vacature horecamedewerker

Ben jij gastvriendelijk en enthousiast en zie jij het als een uitdaging om onze bezoekers iedere dag weer een aangenaam verblijf en een welkom gevoel te bezorgen? Bekijk dan eens onze vacature horecamedewerker!

Ik wist niet dat je heerlijke vers belegde broodjes kon bestellen, een goede cappuccino erbij en het maakt het bezoek compleet!

Sanne de Waal