Kinderfeestjes

Kom voor de meest uitdagende en superleuke kinderfeestjes naar Malkander! Kies uit één van de gethematiseerde feestjes en beleef gegarandeerd spetterplezier.

Zwemspektakel

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag vrij zwemmen en spelen in het recreatiebad van Aquacentrum Malkander. Het aantal vriendjes en leeftijd maakt niet uit, als iedereen maar een zwemdiploma heeft. Ben je uitgezwommen? Geniet dan van lekker vers gebakken friet met een kroket, frikadel, kipnuggets of kaassoufflé en een Slush Puppy. En als jarige krijg je ook nog een cadeautje!

Wanneer
Voor het kinderfeestje Zwemspektakel kun je iedere dag terecht bij Aquacentrum Malkander.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 9,95 per persoon waarbij er minimaal twee personen moeten zijn.


VIP Discozwemmen

Voel je VIP tijdens het kinderfeestje VIP Discozwemmen! Kom swingen op de hippe beats afgewisseld met vrij zwemmen. Krijg zelfs een moment lang (10 min) exclusieve toegang tot de glijbaan, alleen voor jouw groep! VIP Discozwemmen is voor jeugd t/m 15 jaar. Er geldt geen minimumleeftijd, maar een zwemdiploma is wel verplicht. Je wordt feestelijk ontvangen met een cocktail. Stil je trek met de smulbox met friet met mayo, een snack en ranja! Er zit ook nog een leuke verrassing bij en krijg je nog een lekker ijsje als toetje of voor je naar huis gaat.

Wanneer
VIP Discozwemmen is alleen mogelijk op de laatste vrijdagavond van de maand. (Met uitzondering van juli en augustus).

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 13,50 per persoon met minimaal 5 personen.


Lifeguard

Wat moet je doen als je een echte lifegaurd bent? Ontdek het tijdens dit leerzame kinderfeestje! Een echte lifeguard van Malkander neemt jouw en jouw vrienden en vriendinnen mee op avontuur. Hij of zij leert jouw allerlei technieken om mensen in nood te redden. Daar krijg je wel trek van! Stil deze trek met de smulbox gevuld met verse friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé en ranja inclusief een leuke verrassing! Na afloop krijgt iedereen nog een lekker ijsje.

Wanneer
Het Lifeguard feestje is te vieren op woensdag- en vrijdagmiddag.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 13,50 per persoon met minimaal 5 personen.

Let op: minimaal 1 week van tevoren reserveren.


Aquasoccer

Ben jij een echte voetbalfanaat? Hoe gaaf is het om jouw favoriete sport uit te voeren in het water?! Kom samen met je vriend(inn)en Aquasoccer spelen bij Malkander. AquaSoccer wordt gespeeld in het instructiebad waarbij de bodem op 15cm diep staat. Gewone zwemkleding is voldoende. Natuurlijk is jouw feestje niet compleet zonder een lekkere maaltijd! De smulbox is gevuld met friet met mayo, een snack en ranja. Je krijgt er ook nog een leuke verrassing bij en een ijsje als toetje of voor vertrek.

Wanneer
Het Aquasoccer feestje kun je reserveren op zaterdagmiddag.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 13,50 per persoon met minimaal 5 personen.

Let op: minimaal 1 week van tevoren reserveren.


Zeemeermin Hanna

Altijd al eens een zeemeermin willen zijn? Ga mee op avontuur met Zeemeermin Hanna en beleef samen met jouw vriendinnen een écht sprookje. Zeemeermin Hanna neemt jullie mee en leert je hoe je als een zeemeermin kan zwemmen. Ze neemt jullie mee op haar rug, doet onderwaterspelletjes en nog veel meer leuks. Na het optreden van zeemeermin Hanna ga je vrij zwemmen, kun je van de glijbaan, door de wildwaterstroom, in de bubbelbaden en nog veel meer. Als je bent uitgezwommen, zul je wel trek hebben. Geniet van verse friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé en ranja. Na afloop van het feestje krijgt iedereen nog een zakje chips mee. En als jarige krijg je ook nog een cadeautje!

Wanneer
De feestjes met Hanna zijn altijd te reserveren op de laatste vrijdag- en zaterdag van de maand. Op vrijdagmiddag tussen 13:00 - 18:00 uur en zaterdagmiddag tussen 13:30 - 16:00 uur.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 12,50 per persoon waarbij er minimaal twee personen moeten zijn. Het optreden van zeemeermin Hanna kost € 50,00 voor een half uur bij het kinderfeestje.


Verjaardagstaart

Is jouw feestje niet compleet zonder een echte verjaardagstaart? Bestel bij jouw reservering direct een taart en begin jouw feestje smullend. De bestelling dient wel minimaal 7 dagen voorafgaand op het feestje besteld te worden.

Kinderen niet in het bezit van zwemdiploma?

Voor het zwemmen met kinderen geldt dat er op één begeleider maximaal twee kinderen zonder diploma kunnen komen zwemmen.

Boek een kinderfeestje!

Stuur een email naar malkander@accres.nl of bel de receptie op 055 - 533 32 17 en vraag naar de mogelijkheden.