AquaSoccer

Hoezo winterstop? Kom AquaSoccer spelen bij Aquacentrum Malkander!

Zoiets als een winterstop bestaat niet meer, want in de winter speel je het super leuke en uitdagende AquaSoccer met je hele team of met je vrienden. De deelnemers nemen het tegen elkaar op met teams van 5 man/vrouw sterk. Aquasoccer is voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar.

Aquasoccer

AquaSoccer wordt gespeeld in het instructiebad of het wedstrijdbad waarbij de bodem op 15cm diep staat. Twee teams van 5-8 spelers spelen tegen elkaar over de breedte van het bad met een zachte bal. Een wedstrijd bestaat uit twee maal 2 minuten. Bij Aquasoccer zijn de spelregels van zaalvoetbal van toepassing. Een team bestaat uit maximaal acht spelers en per team is er minimaal één (betalende) begeleider verplicht. Tijdens de wedstrijden staan van ieder team 5 spelers in het veld. Voor deze activiteit is zwemkleding voldoende. Bezoekers die niet het water in gaan en niet meedoen met AquaSoccer, mogen wel bij het zwembad als toeschouwer zitten. Dit is alleen toegestaan in zwemkleding of korte broek en T-shirt.

 

 

Arrangementen

Standaard €5,- p.p.

Deelname aan Aquasoccer en toegang tot het recreatiebad
1 x versnapering
1 x ranja

Combi €8,- p.p.

Deelname aan Aquasoccer en toegang tot het recreatiebad
Ranja voor tussendoor
1 x patat + saus
1 x snack
1 x slushpuppie

Inschrijven

AquaSoccer is het perfecte uitje voor het hele voetbalteam. Lekker voetballen, zwemmen en spetteren met je vrienden! Het is alléén mogelijk als team in te schrijven. Eén team bestaat uit 5 spelers en maximaal 3 wissels. Geef je team een leuke originele naam en ga de strijd aan tegen de andere teams!

Schrijf jouw team in via onderstaand formulier. Wil je deelnemen met meer dan 4 teams? Neem dan even contact op met aquasoccer@accres.nl.

Maakt dit team deel uit van meerdere teams.
Aquasoccer team

Aquasoccer team
min. 1 per team
Data deelname

Arrangement